We Be SAisters
At We Be Sisters we don't do mass-production.  All items are made to order and in limited numbers.
This approach eliminates the problem of excess inventory and waste that is commonly associated with fast-fashion. It also allows customers to purchase products which can be customised to their specifications. 

Nieuwe webshop maat 38 - 50

Nieuwe webshop maat 38 - 50

Dit is Anesca en zij heeft Barack Obama geïnterviewd en ontmoette Nelson Mandela verschillende keren! Zo word ik bij de talkshow van Lucinda Douglas voorgesteld aan Anesca Smith. Anesca is een journaliste en politiek verslaggever uit Zuid-Afrika die in Nederland werkt aan haar eigen kledinglijn. Ik ben onder de indruk van haar en als ik zie dat zij de zaal verlaat, moet ik het haar vragen: die kledinglijn is dat ook voor plus size? ‘Natuurlijk!’, zegt ze. Lees verder...

Wondervol.png
Wittenborg Alumnus Starts African-Inspired Clothing Brand

Wittenborg Alumnus Starts African-Inspired Clothing Brand

The Dutch Eat a Lot of Bread and Potatoes

The Dutch Eat a Lot of Bread and Potatoes

0